Зошто нас

Ние сме целосно лиценциран давател на поштенски услуги за целата територија на Република Македонија. Но, ние сме многу повеќе од тоа. Ние искрено се грижиме за вас и вашата достава и сакаме да се чувствувате безбедно кога ни ја доверувате вашата вредносна пошта. Како лидери на пазарот во оваа област, свесни сме за одговорноста што ја имаме кон нашите клиенти и нашите вработени.

Повеќе од
вработени
 • Посветен систем што овозможува и клиентите да имаат целосна контрола на доставата
 • Постојано ажурирање на поштенската базата на податоци
 • Воспоставен Систем за контрола на квалитет
 • Загарантирана ефикасност во процесот на достава
места насекаде низ Македонија и понатамошно прошируваме
 • Сопствен систем за логистика без подизведувачи
 • GPS опрема
 • Високопрофесионален возен парк
 • Единствен систем за следење на поштенските пратки во секое време
 • ,,Call” центар
години искуство во Македонија и секојдневно се подобруваме
 • Специјализиран центар за грижа на корисници
 • Достава од понеделник до сабота помеѓу 7:30 до 21:00
 • Експресна достава по барање, вклучувајќи достава во истиот ден и во недела

Централата на Хелло Пост се наоѓа во Скопје. Но, можете да не најдете нас и нашите канцеларии низ целата земја. Во моментов имаме отворено 30 канцеларии во различни градови. Нашите вработени со задоволство ќе ве пречекаат таму.

Сите наши поштенски пратки можат да се проверуваат и следат преку нашиот електронски веб систем од моментот кога ни е предадена пратката па се до крајната цел. Имате постојан пристап до нашиот систем и можете да ја следите секоја пратка во секое време.

Постојат многу причини зашто да го изберете Хелло Пост.

1

Ние сме единствена специјализирана компанија за достава.

Хелло Пост е целосно лиценциран давател на поштенски услуги во Република Македонија и е единствениот доставувач кој нуди кој нуди специјализирана достава на сензитивни и правни документи.
2

Користиме модерен и иновативен систем при процесот на достава.

Со оглед на тоа дека употребуваме модерна технологија за следење и оцена на сите чекори од проесот на достава, нудиме совршени услуги скроени според потребите. Вие сте во можност да ја следите вашата пратка во секое време.
3

Нудиме високо квалитетна и безбедна достава и специјални услуги

Покрај брзата, сигурна и безбедна достава на правни документи до должниците, ви помагаме и со додатни услуги поврзани со процесот на достава (пр.професионално советување со правници).
4

Ви нудиме погодни и личн услуги

Правиме се за да ви обезбедиме погодни и детално испланирани услуги со тоа што директно ја подигаме вашите правни документи. Исто така, горди сме на фактот дека обезбедуваме беспрекорни услуги кои ги вршат нашите добро обучени и љубезни вработени.
5

Нашите услуги се достапни на целата територија на Република Македонија

Доставуваме правни документи низ цела држава. Преку нашите единаесет канцеларии, пристурни сме во поголемите гадови и го познаваме регионот каде вашите правни документи треба да се достават.