Nje thirrje per te gjithe, pa nderprerje te vazhdueshme

Te nderuar perdorues, per te gjitha informacionet mundi te kontaktoni direkt ne numrat e telefonit:

076 33 99 11

076 33 99 22

Te dhena ne dispozicion edhe ne Viber ose ne Facebook
Operatoret tane jane kompetent dhe te perkushtuar personalisht per pergjigje me te shpejt per pyetjet e juaja.

Ju ndegjojme !!!

Per informacione dhe reklama, po ashtu, mundeni te na kontaktoni edhe ne e- mail reklamacii@hellopost.com.mk