Работно време – април/мај 2022

Петок, 22.04.2022, ќе работат следниве канцеларии:

  • Гостивар
  • Дебар (само достава)
  • Кичево (само достава)
  • Куманово
  • Струга (само достава)
  • Скопје- Ѓорче Петров
  • Скопје – Магацин
  • Скопје – Чаир
  • Тетово

Понеделник – 25.04.2022, вториот ден Велигден е неработен

Понеделник – 02.05.2022, првиот ден на Рамазан Бајрам и Денот на трудот е неработен

Ви благодариме на разбирањето и славете во добро здравје и среќни мигови!