Кои сме ние

Ние сме компанија за услуги и со цел да ви го обезбедиме вистинското ниво на услугата имаме потреба од голем тим. Затоа, обрнуваме големо внимание на обучување и професионалниот развој на нашите вработени со  цел да се обезбедиме да го добиете личното и љубезното внимание кое го очекувате од нас.
Доставувачи

Нашите доставувачи се основата на нашите услуги. Тие се високо обучени професионалци кои имаат детално познавање на територијата на Република Македонија и на регионот каде што делуваат. Со цел да обезбедме беспрекорен процес на достава, постојано ја контролираме и оценуваме рабоата на нашите доставувачи.

Администратoри

Нашите администратори се посветени поединци со современ начин на размислување кои се грижат за вршењето на услугите на професионален и ефиксен начин. Имплементиравме специјални обуки и едукативни програми со цел нашите администратори да бидат постојано информирани за најновите вести од областа на доставата. Администраторите не преставуваат пред клиентите и со задоволство ги исполнуваат сите ваши барања во однос на доставата.

Сениор супервизори

Нашите сениори се грижат за тоа процесот на достава да се одвива беспрекорно. Тие ги кординираат регионалните тимови. Задолжени се за контрола на квалитетот и ги планираат потребните интерни процеси за да ви обезбедат беспрекорни услуги.

Кариера

Нашиот тим од професионалци на целата територија на Република Македонија постојано расте. Доколку сте заинтересирани да се придружите на една динамична компанија кој се фокусира на нудење на високо квалитетни услуги, ве очекува да не контактирате.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ