Професионален магацин и логистика за складирање, пакување и достава

Со складирање на Вашите производи во нашиот магацин, ќе добиете целосна логистика за Вашите нарачки и достава на производите директно до Вашите клиенти под Вашиот бренд.

Дали магацинското работење и логистиката за складирање, пакување и достава е она што Вам Ви е потребно?

ДАЛИ:

 • се занимавате со е-трговија која има широк спектар на производи, но не сакате да се занимавате со логистика?
 • Ви е потребно повеќе време за развој на нови производи, маркетинг и други аспекти од Вашиот растечки бизнис?
 • сакате намалување на трошоците во однос на целата логистичка структура, т.е. магацински трошок, кадар, пакување, достава, информатички системи
 • или можеби сакате да си ослободите простор и да ги оставите проблемите поврзани со пакување и достава на производи во минатото?
 • Ние вршиме дистрибуција на производи под еден покрив: Хелло Пост складира, пакува, доставува производи и пакети во сите форми и големини.
 • Логистиката на складирање, пакување и достава започнува од моментот на производство на робата/царинско процесирање, па се до моментот на достава на производите до клиентот.
 • Магацинското работење и пакување се одвиваат во магацинот. Можна е достава на производи низ цела Македонија.
  Магацин
 • Ви нудиме професионален магацински простор за складирање на роба која треба да се доставува, како и простор за пакување и подготовка на доставата. Робата може да се складира во било каква форма, на пр. кутии, палети.
 • Површина: 6.000m2 затворен магацински простор и 2.500m2 отворен магацински простор
 • Физичко обезбедување присутно 24/7
 • Видео надзор
 • Магацинот е опремен со сензори на движење
 • Специјална ограда, вклучително и одделен аларм за обезбедување и складирање на роба со голема вредност
 • Професионален тим
 • Oтворено 24/7
 Ги нудиме следниве услуги
 • Подигање од местото на производство во Македонија или од царинскиот магацин
 • Утовар
 • Истовар
 • Складирање
 • Ставање етикети
 • Евиденција на робата
 • IT систем за магацинско работење
 • Извештаи
 • Подготовка на доказ за достава
 • Организирање на доставата низ Македонија
 • Прикачување на фактури
 • Менаџирање на вратени производи
Подигање и пакување
 • Подигање на роба по направена нарачка
 • Составување на робата (доколку е потребно)
 • Пакување на робата во кутии, плика, палети или било која друга форма со цел да се обезбеди безбеден и соодветен транспорт
 • Подготовка на соодветна документација (како што се фактури, доказ за достава итн.)
 • Испраќање на роба
 • Достава на робата до крајниот корисник
 • Извештаи
Робата може да биде складирана и пакувана во сите форми
 • Кутии
 • Пликоа
 • Затворени пластични кеси
 • Заштитно пакување
 • Палети и друго
Ви нудиме два вида на достава
 • достава до ДОМА: достава до врата на примателот
 • достава до МЕСТО НА ПОДИГАЊЕ: подигање на нарачаната пратка од една од нашите 34 локации низ цела Македонија, од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 часот и во сабота од 08:00 до 16:00 часот
Што можете да складирате во нашиот магацин
 • Канцелариски материјал
 • Облека и чевли
 • Книги
 • Производи за домаќинство
 • Електроника и монгу други производи
 Опрема
 • 8 рачни виљушкари
 • 3 виљушкари (електрични или плински)
 • 30 колички
 • 6.000 евро-палети
 • Систем за менџирање на магацин
 • Професионален систем на магацински полици
 • 30 баркод скенери 
 • 15 компјутери
Возен парк
Хелло Пост поседува свој професионален возен парк
 • 10 камиони со носивост од 3,5 тони
 • 15 комбиња со носивост 1,5 тони
 • 5 товарни возила до 400кг - 800кг
Нашиот тим
36 вработени се ангажирани во центарот за логистика на складирање, пакување и достава, кои работат под раководство на професионални оперативни менаџери
 
Зошто нас
 • Пристапни цени
 • Високо ниво на безбедност
 • Професионална опрема
 • Оптимизација на трошоците
 • Брза достава преку нашата дистрибутивна мрежа која ја покрива целата земја
 • Автоматизирана логистика на нарачки
 • Искусен тим
 • Подршка на корисници
Посветуваме особено внимание на квалитетот и задоволството на клиентите и крајните корисници. Затоа нашата услуга е на високо професионално ниво и е особено брза.