Ден на Македонските просветители – Св. Кирил и Св.Методиј

Вторник, 24.05.2022, е неработен ден.

Нека е честит големиот празник, да ги славиме делата на македонските просветители и нивната хумана мисија!

Ви благодариме на разбирањето и славете во добро здравје и среќни мигови!