Hello Post – Ѓорче Петров на нова локација

HelloPost 🇲🇰 Ѓорче Петров , од денес 15.11.2021, продолжува со работа на нова локација!
бул. Ѓорче Петров бр. 51
📞 071 / 279 654

HelloPost поблизу до Вас!