ПРОМО ЦЕНИ како никогаш досега
Супер брза достава на пратки низ цела Македонија почнувајќи од неверојатни  79 ден.

Јавете се на 076/ 33 99 11 или 076/ 33 99 22 и БИЗНИС ПРОМО ПАКЕТОТ е Ваш!

Ваш најважен фокус, е Вашиот бизнис!

Eден повик за сe, без постојано префрлување

Ве слушаме !!!

Сигурни, брзи и ефикасни – тоа е нашето кредо.

Ја поврзуваме Македонија и обезбедуваме првокласна и професионална достава и логистички услуги во целата земја.

Имате онлајн бизнис и сакате сигурна и брза испорака на вашите производи?

Хелло Пост ќе ве поврзе со сите ваши купувачи, каде и да се во Македонија.

Располагаме со современ возен парк со повеќе од 100 возила, 40 моторцикли и 60 велосипеди

Со вашите поштенски пратки работат посветени професионалци

Професионален магацин и логистика за складирање, пакување и достава

Со складирање на Вашите производи во нашиот магацин, ќе добиете целосна логистика за Вашите нарачки и достава на производите директно до Вашите клиенти под Вашиот бренд.

НАШАТА МИСИЈА

ФИЗИЧКИ ЛИЦА

ПРАВНИ ЛИЦА

Најавете се за да ја следите вашата пратка.

НАЈАВИ СЕ

Видови на достава

Hello Post – Ваша пошта!
Агенцијата за пошти на Република Македонија го овласти Хелло Пост да прима, пренесува, сортира и дистрибуира секаков вид на поштенски пратки, како и да обезбеди експресни и курирски услуги. Ова овластување ни е дадено на неограничен временски период.
Главно, Хелло Пост е специјализирана компанија за брза и сигурна достава на различни видови пошта:

  • Писма (особено вредносни пратки и финансиски документи)
  •  Пакети
  • Дистрибуција на рекламен материјал
ВИДИ ПОВЕЌЕ

Време за достава

Ние сме секогаш на време! Доколку некогаш се случи да не сме, ќе имаме добра причина. Времето за нашата достава зависи од видот на услугата (курирска достава, регуларна достава), законските барања за достава (пр. законски рок за достава според Законот за парнична постапка и Законот за управна постапка) и индивидуалните потреби на нашите клиенти.
Секогаш ги ставаме нашите клиенти на прво место и ги задоволуваме нивните потреби и барања.
Нашите клиенти можат да изберат од следната листа за време на достава:

  • Курирски услуги и експресна достава
  • Итна достава и достава во истиот ден
  • Д+1
  • Д+3
  • Д+5
  • Специјална достава во согласност со специфични закони и достава во согласност со специфични рокови.

Клиенти

Хелло Пост е рангиран помеѓу најпрофесионалните даватели на поштенски услуги во регионот. Денес, нашите специјализирани поштенски услуги во Македонија се користат од страна на повеќето приватни компании во Македонија и од голем дел на различни јавни институции. Освен тоа, уживаме доверба кај повеќето нотари и извршители во земјава.