Kushtet dhe Rrgullat

Përderisa doni të dini më shumë për shërbimet tona ose të bisedoni për mundësin të lidhni marëveshje me ne, ju lutemi na kontaktoni në: +389 71 351 019, dërgoni  office@hellopost.mk ose dërgoni informatat e juaja për  kontakt që ne tju kontaktojm.

Here you can download pdf document for Privacy Policy

Formulari i ankesës