Përse Hello Post

Ne jemi operator i licencuar plotësisht në fushën e shërbimeve postare për të gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë.  Por, ne jemi shumë më tepër se kaq. E themi me sinqeritet të plotë se ne interesohemi për ju dhe dërgesën tuaj dhe duam që ju të ndiheni mirë dhe të sigurt kur na besoni dërgesat tuaja të rëndësishme. Si lider i tregut në fushën tonë, ne jemi të  vetëdijshëm për përgjegjësinë që kemi ndaj klientëve dhe punonjësve tanë.

Më shumë se
të punësuar
 • Sistem i dedikuar që siguron kontroll të plotë të shpërndarjes
 • Përditësimi i vazhdueshëm i bazës së të dhënave të dërgesave
 • Sistem të etabluar të kontrollit të cilësisë
 • Efikasitet të garantuar në procesin e shpërndarjes
pika në të gjithë Maqedoninë dhe ende në zgjerim
 • Sistem logjistik vetanak pa ndonjë kontraktues shërbimesh
 • Pajisje GPS
 • Flotë automjetesh dhe parking modern
 • Sistemi unik për gjurmim të dërgesave në kohë reale
 • Qendër thirrjesh
vite eksperiencë në Maqedoni dhe po përmirësohemi çdo ditë
 • Qendër të specializuar për shërbimin e kujdesit ndaj klientit
 • Shpërndarje e dërgesave nga e hëna deri të shtunën, nga ora 7:30 deri në orën 21:00
 • Dorëzime ekspres sipas kërkesës, duke përfshirë të njëjtën ditë si dhe dorëzim në ditën e dielë
 • Bashkëpunim të ngushtë me lider të tregut ndërkombëtar

Ekzistojnë shumë arsyje pse të zgjidhani Hello Post.

1

Ne jemi kompanija e vetme e specializuar për dorëzim.

Ne jemi kompanija e vetme për dorëzim në Republikën e Maqedonisë e cila shërbimet saja jua ofron vecanërisht noterëve për dorëzime të dokumenteve ligjore.
2

Shfrytëzojm system të ri dhe modern gjatë procesit të dorëzimit

Duke qenë se shfrytëzojm tehnologji moderne për vëzhgimin dhe vlersimin e procesit të dorëzimit, ofrojm shërbime të përkryera sipas kërkesave të noterëve. Ju jeni në gjendje ta përcillni gjdo dërges në juristëve profesional.
3

Ofrojm dorëzim kualitativ dhe të sigurt dhe shërbime speciale për noterët.

Përkundër dorëzimit të shpejt, të sigurt dhe të besueshëm të dokumenteve ligjore deri tek debitorët, ju ndihmojm edhe me shërbime shtes te lidhura me procesn e dorëzimit (p.sh këshilla prej juristëve).
4

Ne ofrojm shërbime të përshtatshme dhe profesionale.

Bëjmë gjithcka që tju sigurojm shërbime të planifikuara dhe të përshtatshme me at që direkt e marim dërgesën tuaj, dhe pastaj përsëri i dorzojm dokumentet tuaja ligjore. Gjithashtu, jemi krenar me faktin se sigurojm shërbime të cilat janë të kryera nga stafi ynë l trajnuar mirë dhe l sjellshëm.
5

Shërbimet tona janë në dizpozicion në gjithë teritorin e Republikës së Maqedonisë 

Dorëzojm dokumente ligjore në gjithë shtetin. Nëpërmjet njëmbëdhjetë zyret tona, jemi të pranishëm në qytetet më të mëdha dhe l njohim rajonet ku dokumentet e juaja duhen të dorëzohen.