Промо цени

 ХЕЛЛО ПОШТА за Вас !

ПРОМО ЦЕНИ како никогаш досега

Супер брза достава на пратки низ цела Македонија почнувајќи од неверојатни  79 ден.

Јавете се на 076/ 33 99 11 или 076/ 33 99 22 и БИЗНИС ПРОМО ПАКЕТОТ е Ваш!

Ваш најважен фокус, е Вашиот бизнис!


 

За сите информации можете да се обратите и до нашиот HelloCenter

Ве слушаме !!!

Мрежа на канцеларии на ХЕЛЛО ПОШТА низ Македонија

Скопје Дирекција & Магацин
Мак. Косовска бригада бр. 130
тел: 071 351 019
Скопје Аеродром
ТЦ Бисер
Јане Сандански бр. 82/1-73
Скопје Центар
Луј Пастер бр. 19/1
тел: 072 214 850
Скопје Драчево
Ратко Митровиќ бр. 81Б
тел: 071 278 337
Скопје Ѓорче Петров
Ѓорче Петров бр. 71 ламела Б
тел: 071 279 654
Скопје Чаир
Џон Кенеди бр. 3/1
тел: 072 912 296
Берово
Маршал Тито бр. 40
тел: 071 345 015
Битола
Климент Охридски бр. 28
тел: 070 347 344
Велес
Страшо Пинџур бр. 6
тел: 072 241 928
Гевгелија
Маршал Тито бр. 6-5/3
тел: 071 329 326
Гостивар
Беличица бр. 55А
тел: 072 214 896
Делчево
Маршал Тито бр. 78
тел: 072 910 653
Кавадарци
Мито Хаџивасилев бр. 75
тел: 070 235 268
Кичево
Мара Угринова бр. 3
тел: 078 397 629
Кочани
Лазар Андонов бр. 49
тел: 070 231 342
Кратово
Вера Јоциќ бр. 11
тел: 072 910 664
Крива Паланка
Херој Карпош бр. 64
тел: 071 362 414
Куманово
Окт. револуција бр. 1/2-1
тел: 070 274 197; 072 265 552
Неготино
Маршал Тито бр. 130/1-2
тел: 072 912 284
Охрид
7-ми Ноември бр. 72
тел: 072 242 549
Прилеп
Бидимаж бр. 1А
тел: 078 397 534
Пробиштип
Јаким Стојковски бр. 71
тел: 071 364 267
Радовиш
Илија Алексов бр. 8
тел: 071 394 102
Ресен
Ленинова бр. 4, нов пазар
тел: 078 397 589
Свети Николе
Маршал Тито бр. 2
тел: 071 360 524
Струга
Струшки кепенци бр. 13
тел: 071 233 786
Струмица
Браќа Минкови бр. 43
тел: 072 214 868
Тетово
Тодор Циповски бр. 60
тел: 072 214 851
Штип
ЈНА бр. 8/4
тел: 070 274 287