Хибридна пошта – зошто и како

Најголемиот дел од документите се креираат во самата фирма. Тоа вклучува неколку постапки и секоја од нив бара време, пари, луѓе, простор, опрема …

Хибридната пошта, како комбинација од електронска и класична поштенска услуга, ги решава тие проблеми  и е дизајнирана за клиенти чија крајна цел е ефикасност, ефективност во работењето и рационализација на трошоците.
Без додатна инвестиција, обука на вработените, додатен софтвер.
Едноставно и флексибилно од било каде.
Намалување на трошоците во истиот момент кога ќе се одлучите за хибридна пошта.

Како функционира?

  • Вие испраќате по електронска пошта
  • Ние печатиме
  • Ние ковертираме
  • Ние доставуваме
  • Вие контролирате

Ние ќе го сработиме тоа за вас!
Нема заглавени печатари, снемување на тонер, ковертирање, губење на време …

Заштеда на време?
Сигурно! Според некои истражувања заштедата на време достига и до 400 работни часа годишно.

Заштеда на пари?
Секако, барем 30%! Намалени трошоци за работно време, опрема (печатари, тонери, хартија), одржување, енергија.

Сигурно и доверливо?
Апсолутно!

Контрола?
Да, преку следење на статусот на секоја пратка преку интернет и конечните извештаи за дотстава.

Зошто нас?
HelloPost Macedonia
е целосно лиценциран давател на поштенски услуги во Република Македoнија и е единствениот доставувач кој нуди специјализирана достава на сензитивни и правни документи. Преку нашите канцеларии, присутни сме во поголемите градови и го познаваме регионот каде документи треба да се достават.

Контактирајте не:  072/ 241 976  070/ 281 250  071/ 276 356
Секој работен ден од 09 до 17 ч.