Hello Post – Велес и Ресен на нова локација

Oд денес, 22.11.2021, канцелариите на HelloPost во Велес и Ресен продолжуваат со работа на нова локација!

HelloPost 🇲🇰 Велес
ул. 8-ми Септември бр. 128
📞 072 / 241 928


HelloPost 🇲🇰 Ресен
ул. Борис Кидриќ бр. 70
📞 078 / 397 589