Eден повик за сe, без постојано префрлување

Почитувани Корисници, за сите информации можете директно да не контактирате  телефонските броеви:

076 33 99 11

076 33 99 22

Достапни и преку Viber или Facebook пораки.
Нашите оператори се компетентни и лично се заложуваат за брз одговор на Вашите прашања.

Ве слушаме !!!

За информации и рекламации, исто така, можете да не котактирате и преку меил порака на reklamacii@hellopost.com.mk